keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Voimakasta manifestointia

Mulla on ollut voimakas ohjaus viikon verran kirjoittaa tästä. Ehkä oikeat sanat löytyy kun vain aloitan.

Nyt muutaman viikon ajan on erittäin voimakas manifestoinnin aika. Samaan aikaan tuntuu olevan myös puhdistuksen aika; toisilla enemmän toisilla vähemmän. Eli nyt henkimaailma voi siivota rankalla kädellä esim. toimimattomia ihmissuhteita pois, vanhentuneita käyttäytymis- ja ajatusmalleja ja tapoja. Samaan aikaan kun puhdistusta tapahtuu tilalle jää tietysti tyhjää. Meidän tehtäväksi jää tämän tyhjän täyttäminen niillä asioilla, mitä tahdomme "uuteen" elämäämme. Vaikka sisällämme ja ulkoisessa elämässämme voi nyt myllertää on erittäin tärkeää tietoisesti keskittää ajatukset omaan napaan. Jos joku tuntee aarrekartan tekemisen hyväksi niin nyt olisi aika tehdä sellainen. En pysty tarpeeksi korostamaan miten voimalliset viikot nyt on meneillään. Myös sydämen pitäminen auki on nyt todella tärkeää. Jos ulkoista helpompaa tietä siihen ei ole niin luovuuden ja kauneuden kanavan käyttäminen ikäänkuin korvaa puuttuvan ihmissuhderakkauden. Eli nyt saa henkimaailman luvalla ottaa aikaa kaunistumiseen ja luovuuteen. Jälleen kateilen kaikkia, jotka osaavat tehdä musiikkia sillä heillä on käytössä voimallinen kanava, mistä saada omaa ohjausta ja vielä levittää samaa viestiä muillekin. Samoin toki toimii myös muut taiteen alat. Joillekin voi tulla fiilistä leipomiseen tai kokkaamiseen nyt enemmän. Tärkeintä on vain antautua omaan luovaan virtaansa. Siinä saattaa tulla henkimaailmalta, omilta oppailta, tärkeitä viestejä ajatusten muodossa, mitkä nyt kannattaa kirjoittaa ylös vaikka ne tuntuisi kuinka pöljiltä. Nyt olisi todella väärä aika esim. aloittaa terapia, missä fokus on menneisyyden kurjissa kokemuksissa sillä käytännössä terapeutille negatiivisista ahdistuksista puhumalla, puhuisit omaa tulevaisuuttasi hänelle. Eihän kukaan tahdo niitä enää kokea. Nyt meillä on parille viikolle henkimaailman lupa sanoa "ei" velvoitteille, mitkä ei tunnu itsestä hyvältä. Nyt saa rakentaa oman tilan, oman kuplan, missä manifestoida itseään sellaiseksi kuin tahtoo ja elämäänsä myös ja sitten myös muistaa toimia sen mukaisesti. Toki tuota sopii soveltaa aina, mutta erityisesti tämän parin viikon ajan jokaisen tulisi mahdollisuuksien mukaan luoda sitä omaa kenttää.

Pääsiäinen on tärkeä irtipäästämisen aika. Silloin sopii ihan konkreettisestikin siivota nurkista tai polttaa pois tarpeettomiksi käyneitä asioita. Samalla toivotetaan ilolla ja riemulla tervetulleeksi uusi, parempi, versio itsestämme ja elämästämme.

Jossain kohtaa ensi kuuta (En tiedä tarkkoja aikoja itsekään. Niitä voi seurata esim. astrologisten karttojen kautta.) mennään taas ja lujaa! Alkaa jälleen voimakkaat energiamyllerrykset. Edes henkimaailma ei suostu tarkasti kertomaan, mitä tällä ajalla tapahtuu. Se ei kuulu meille. Meitä yritetään saada tällä tavoin elämään hetkessä. Ymmärtämään, että mitä ajattelemme, sanomme, kirjoitamme; mitä värähtelemme sen vedämme puoleemme. Siksi on äärimmäisen tärkeää olla tekemisissä ainoastaan niiden asioiden ja ihmisten kanssa nyt, mistä tulee hyvä fiilis. Toki menneitäkin saa muistella kunhan siitä tulee hyvä olo. Tässä ajassa asiat tapahtuu aiempaa nopeammin. Eli toivottavasti osaamme olla pelkäämättä asioita ja siten manifestoimatta kuraa itselle. Tämä on kollektiivinen tila koko pallolla, mutta kaikkihan lähtee yksilöistä. Pidetään siis ajatukset hanskassa ja keskitytään visioimaan kaikkee kaunista, hauskaa ja huikeeta.

Tässä oikeastaan on Lemmy viisaana sanonut jo kaiken, mitä tästä ajasta on sanottavana:

"If you're going to be a fucking rockstar, go be one. People don't want to see the guy next door on stage; they want to see a being from another planet." -Lemmy Kilmister

Kiitos, kiitos, kiitos!

Lovee & valoo:

Sanna Kujanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kohotaan

 Pitkään on ollut meininki kirjoittaa, mutta itsellä on tapahtunut niin ihmeellisiä asioita, että en oo saanut niitä sanoiksi puettua. Just ...